Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Artnivo Project Space

Client  Artnivo.com
Location — Şişhane / Beyoğlu / Istanbul
Date
August 2015

Artnivo Project Space was designed as a base to respond to multi-use claims. The architecture draws attention to the contents while appearing in the space with the most refined state.It adapts. With two main functions, it can transform the space character. This transformation is based on the two main types of usage.

First, the exhibition is focused. With a total length of 40 meters, it forms a whitish abstract hollow opening into Şişhane square. The visitor has a total focus on the content on this phase.

The second phase can be seen when the separating wall in the middle of the room is raised by the upward movement. When the wall is opened, the colors are indicated, the materials are varied, the volume starts to become concrete. First we meet the Artnivo library and we see the offices behind the library. This room, which has a depth of 20 meters, starts to show itself layer by layer. The identity of the place changes with the participation of materials and colors. This new identity contributes to the experience of space with multi-purpose organizations. It adapts to the rich and varied content of Artnivo.

ShareTw.Fb.Pin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!